Cartier Declaration review met veel ervaringen!

Ben je op zoek naar een heerlijk herenparfum? Wil je jezelf met een lekker parfum verrassen? Of wil je mogelijk jouw partner met een lekker parfum verrassen? Ongeacht voor wie je op zoek naar een lekker parfum bent, is het aan te raden om eens naar het Cartier Declaration parfum te kijken.

Waarom? Omdat relatief veel mannen uiterst tevreden zijn over dit parfum. Dit heeft ons doen besluiten om nader onderzoek te doen naar dit populaire parfum. Alle informatie over dit parfum ga je dan ook vinden in deze Cartier Declaration review. Neem de review op je gemakje door en laat je verrassen!

Cartier Declaration review

Het Cartier Declaration parfum werd al in 1998 gelanceerd. Op het moment van schrijven van deze Cartier Declaration review bestaat dit parfum dus al ruim 23 jaar. Een lange periode, waarin is gebleken dat dit parfum bij veel mannen in de smaak valt. Of dit ook bij jou het geval gaat zijn? Jij bent de enige die dat kan beoordelen. Neem onderstaande korte review op je gemakje door en bepaal vervolgens of het Cartier Declaration parfum iets voor jou is. Wij zijn persoonlijk fan van dit heerlijke en unieke parfum.

Cartier Déclaration (heren)

Ken je het merk Cartier alleen van de horloges, sieraden en aanverwante producten? Dat is goed te begrijpen, aangezien Cartier in die wereld één van de grotere spelers is. Ook in de wereld van parfumerie heeft Cartier inmiddels een prominente rol ingenomen; dat is onder meer te danken aan dit Declaration parfum.

Unieke bloemige geur

Zoals hierboven al gesteld, werd dit parfum al in 1998 gelanceerd. Cartier koos destijds voor een unieke, bloemige geur. Een keuze waar het merk nooit meer vanaf gestapt is. Logisch ook, aangezien dit parfum dus bij veel mannen in de smaak valt.

Unieke mix van extracten

Voor dit parfum heeft Cartier gekozen voor een unieke mix van extracten. Onder meer de volgende extracten zijn door Cartier gebruikt: karwijzaad, koriander, berkenhout, mandarijn, bergamot, pomerans, Orris wortel, amber, eikenmos, ceder, jasmijn en kardemom. Sommige van deze extracten komen speciaal uit inheemse oorden, waardoor de bloemige geur extra versterkt kan worden. 

Uitstekende dekking

Iets wat wij ook super vinden, is de lange dekking van dit parfum. Als je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je tot in de late avond van de heerlijke geur. De bloemige geur is daarbij niet overheersend aanwezig, maar is juist op een super aangename manier aanwezig. De gehele dag door eigenlijk.

Verschillende flacons

Spreekt het verhaal over dit parfum je wel aan? Dan is het goed om te weten dat je uit vier flacons kunt kiezen: 30 ml, 50 ml, 100 ml en 150 ml. Wij kunnen je vooral de flacon van 150 ml aanraden; des te groter de flacon is, des te langer je van dit parfum geniet!

cartier declaration review parfum

Ervaringen van anderen

Eerder in deze Cartier Declaration review gaven wij al aan dat veel mannen tevreden zijn over dit parfum van dit bijzondere merk. Om die stelling kracht bij te zetten, hebben wij enkele veelzeggende beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

"Een zalig zacht fris geurtje. Niets opdringerig en blijft toch lang heerlijk geuren!"

"Mijn man krijgt veel complimenten, omdat hij zo lekker ruikt. Onlangs werd hij benaderd door zomaar iemand met de vraag welke parfum hij droeg, zodat zij dit voor haar man kon kopen. Het was geen versierpoging, want ik (zijn vrouw) was erbij."

"Erg lekkere geur. In het begin moest ik er erg aan wennen, maar na een tijd was ik er helemaal gek van."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>