Bvlgari Man in Black review met veel ervaringen!

Kom jij als man zijnde graag verzorgd voor de dag? Trek je graag een leuke outfit aan, besteed je veel tijd aan je kapsel en doe je ook graag dagelijks een luchtje op? Dan is het uiteraard van belang dat je voor een parfum kiest die volledig naar wens is.  

Bvlgari Man in Black review

Ontdek het in deze Bvlgari Man in Black review

Binnen het aanbod van herenparfums is een centrale rol weggelegd voor Bvlgari. Dit merk weet al decennialang man en vrouw te verrassen met overheerlijke parfums. Dat doet het merk bijvoorbeeld met de Man in Black parfum. In deze Bvlgari Man in Black review vertellen we je graag meer over dit heerlijke parfum. 

Bvlgari Man in Black review

Ben je op zoek naar een heerlijk herenparfum? Dan is de kans groot dat je al snel bij het merk Bvlgari uitkomt. Dit Italiaanse merk is namelijk één van de meest gerenommeerde merken in de parfumwereld. Dit is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de parfums, maar ook aan de unieke geuren. Als je voor een Bvlgari parfum kiest, kies je voor een unieke én heerlijke geur. Geldt dat ook voor het Bvlgari Man in Black parfum? Je gaat het in deze Bvlgari Man in Black review lezen. 

Bvlgari Man in Black (heren) 

Vraag je je af waar de naam ‘Man in Black’ vandaan komt? Bekijk dan direct maar de flacon van dit parfum. Je ziet direct dat de flacon volledig in het zwart uitgevoerd is. Enkele opvallende details laten de flacon eigenlijk alleen maar meer shinen. 

Opvallende kruidige geur...

Niet alleen de flacon is opvallend, maar ook de geur van dit herenparfum. De geur kan eigenlijk het beste getypeerd worden als ‘kruidig’. De ervaring leert echter dat sommige mannen dit parfum ook als ‘bloemig’ typeren. Deze geur is in ieder geval te danken aan een unieke combinatie van extracten: tabak, rum, specerijen, leder, tuberoos, Iris, benzoine, tonkaboon en guaiac hout. 

Maar in balans en lange dekking

Dankzij deze extracten geniet je elke dag weer van een heerlijke geur. Een geur die op een aangename manier aanwezig is. Zeker niet te nadrukkelijk, maar ook niet te afwezig. Nee, deze geur is eigenlijk perfect in balans. Bovendien geniet je van een lange dekking. Als je een lange werkdag voor de boeg hebt, kun je ervan uit gaan dat je de gehele dag heerlijk ruikt. Ook als je bijvoorbeeld een avondje uit gaat, geniet je de gehele avond door van een heerlijke geur. 

Bvlgari Man in Black parfum review

Ervaringen van anderen

Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. De online beoordelingen laten namelijk zien dat dit parfum bij veel mensen in de smaak valt. Niet alleen bij heren, maar ook bij dames. Onder meer de volgende online beoordelingen spreken wat ons betreft tot de verbeelding:

"Na een hele tijd dezelfde parfum te gebruiken, had ik nood aan verandering. Dit leek mij een zeer goede optie en dat was het ook! Mijn vrienden zijn er ondertussen ook helemaal weg van. Verder is mijn vrouw ook erg tevreden met de geur die deze parfum heeft!"

"Geur is erg kruidig en sterk. Goed voor een avondje uit!De geur is erg mooi verpakt en het flesje is super luxe!"

"Ik ben zeer tevreden over dit luchtje. Het blijft goed hangen en aan 2 spuitjes heb je al genoeg. In het begin was het erg wennen maar het is wel 1 van de beste geurtjes die ik ooit heb gehad. Ik zou het niet aanbevelen aan mijn vrienden omdat ik de naam van dit luchtje geheim wil houden voor ze en lekker voor mijzelf wil houden".

Verschillende flacons

Eigenlijk kunnen we kort zijn over het Bvlgari Man in Black parfum: het is een heerlijk en onderscheidend parfum. Wil je ook van dit herenparfum van dit bijzondere merk gaan genieten? Maak dan direct een keuze tussen de drie soorten flacons: 30 ml, 60 ml, 100 ml of 150 ml. Alle flacons brengen in ieder geval de unieke geur met zich mee!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>