Burberry Brit review. Een serie-top 3 met veel ervaringen!

Het Britse modemerk Burberry zag al in 1856 het levenslicht. Vanaf dat moment heeft het merk flink aan populariteit gewonnen, terwijl het aanbod ook flink uitgebreid is. Je kent Burberry mogelijk al van de kleding en bijbehorende accessoires, maar wist je dat dit merk ook heerlijke parfums aanbiedt?

Burberry brit review

Ontdek het in deze Burberry Brit review

In deze Burberry Brit review laten wij je graag kennis maken met deze heerlijke parfums. Daarbij richten wij onze pijlen specifiek op de parfums uit de Burberry Brit serie. Deze serie staat bekend vanwege de heerlijke geur, het veelzijdige aanbod én de fraaie flacons. Als je nog op zoek naar een heerlijk parfum bent, is het dus zeker verstandig om naar het aanbod van Burberry Brit te kijken.

Top 3 van deze Burberry Brit review

In de afgelopen jaren is de Burberry Brit serie flink uitgebreid. Deze serie begon ooit met slechts één geurtje, maar daar zijn in de loop der jaren meerdere variaties op uitgebracht. Dit heeft Burberry zeker geen windeieren gelegd; de parfums uit deze serie zijn vrij populair geworden. Hieronder laten wij je kennis maken met de drie populairste parfums uit de Burberry Brit serie.

1. Burberry Brit Rhythm (dames)

Deze Burberry Brit review trappen we graag in stijl af; dat doen we met dit heerlijke damesparfum. Nadat je deze Burberry Brit Rhythm review gelezen hebt, wil je ongetwijfeld maar één ding: direct dit parfum aanschaffen.

Overall hoge kwaliteit

Om meerdere redenen is de aanschaf van dit parfum aan te raden. Zo heeft dit parfum een prachtige flacon, heeft dit parfum een lange dekking én ruikt het parfum bovenal heerlijk. Deze geur is met name te danken aan de volgende extracten: Siciliaanse citroen, sinaasappel, bergamot, perzik, passievrucht, hout noten, drijfhout en karamel. 

Unieke bloemige geur

Deze extracten tezamen zorgen voor een unieke bloemige geur. Een geur die heerlijk tot diep in de neus dringt, zonder daarbij heel nadrukkelijk aanwezig te zijn. Al met al een heerlijk parfum voor de moderne en modieuze vrouw!

Burberry brit rythm review

2. Burberry Brit For Her (dames)

Al in 2004 werd het eerste parfum uit de Burberry Brit serie gelanceerd. Die eer was weggelegd voor deze ‘Brit For Her’ variant. In deze Burberry Brit For Her review vertellen wij je in het kort graag iets meer over dit damesparfum.

Subliem geheel van extracten

Allereerst kunnen we stellen dat dit parfum al vanaf 2004 populair werd. In dat jaar werd dit parfum gelanceerd, waarna het parfum al snel gretig aftrek vond. Die populariteit was met name te danken aan de frisse geur. Een geur die tot stand gekomen is dankzij de volgende extracten: groene amandel, limoen, peer, citroengras, amandel, pioenroos, suiker, mahoniehout, vanille en amber. Al deze extracten tezamen vormen een subliem geheel met elkaar.

Uitstekende dekking

Een geheel met een lange dekking. Als je dit parfum in de ochtend opspuit, geniet je hier ook in de late avonduurtjes nog van. Al met al een heerlijk parfum waarmee je veel kanten op kunt. Heerlijk om naar werk op te dragen, om naar school op te dragen én om tijdens een avondje uit op te dragen.

burberry brit for her review

3. Burberry Brit For Men (heren)

Richt de Burberry Brit serie zich louter op vrouwen? Nee, zeker niet. Het merk heeft – ook in 2004 – namelijk direct een herenparfum uitgebracht. In deze Burberry Brit For Men review vertellen wij je hier graag meer over.

Populair sinds 2004

In 2004 kwam Burberry dus direct met twee parfums uit de Brit serie op de proppen: een For Her en een For Men variant. Deze For Men variant is vanaf dat moment tamelijk populair geworden. Een populariteit die blijkt uit de verkoopcijfers én uit de online beoordelingen. Bovendien is het veelzeggend dat dit parfum al vanaf 2004 op de markt aangeboden wordt.

Elegante, gepassioneerde en onweerstaanbare geur

Dit parfum heeft een unieke houtige geur. Een geur die getypeerd kan worden als elegant, gepassioneerd en onweerstaanbaar. Deze geur is te danken aan de volgende extracten: groene mandarijn, nootmuskaat, tonkaboon, kardemom, wilde roos, ceder, wilde roos en ceder. Al met al een unieke combinatie van extracten.

Wil je als man zijnde een heerlijk parfum aanschaffen? Dan is dit parfum zéker aan te raden. Ga je voor de flacon van 50 ml of van 100 ml? Aan jou de keus!

burberry brit for men review

Wat de Burberry Brit serie zo bijzonder maakt

In deze Burberry Brit review heb je veel informatie kunnen vinden over de parfums uit deze serie. Een terechte vraag daarbij is wat deze serie nou zo kenmerkend maakt. Of beter gezegd: waarom is de Burberry Brit serie al vanaf 2004 zo populair?

Ervaringen van anderen

In onze ogen komt dat door een combinatie van geur, dekking en prijskaartje. Voor de Burberry Brit parfums betaal je niet de hoofdprijs, terwijl de parfums van dit merk wel overheerlijk zijn. Dat blijkt ook uit de volgende beoordelingen van tevreden kopers van één van de parfums uit de Burberry Brit serie:

  • "Dit luchtje maakt je een beest. 2e keer dat ik haal de vorige keer was jaren terug. De geur is precies hetzelfde en helemaal top! Mannelijk".
  • "Het is een fijne geur, beetje kruidig. Mijn vriend was er erg blij mee!"
  • "Ik ben helemaal weg van dit geurtje! Het is een mooi flesje dat ook fijn in de hand ligt. En het ruikt gewoon heel erg lekker!"
  • "Lekker en fris geurtje, een typische Burberry luchtje. Blijft lang hangen. Gekocht zonder dat ik het kende, positief verrast!"

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>