Acqua Di Parma Colonia Intensa review met ervaringen

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor jezelf? Of wil je jouw vader, partner, opa, broer, oom of ander dierbaar mannelijk persoon verrassen? In beide gevallen is het aan te raden om het aanbod van Acqua di Parma eens te bekijken.

Acqua Di Parma Colonia Intensa review

Ontdek het in deze Acqua Di Parma Colonia Intensa review

In het aanbod van dit Italiaanse merk vind je onwijs veel lekkere parfums terug. Parfums met een lange dekking én een heerlijke geur; dit geldt ook zeker voor de Acqua Di Parma Colonia Intensa parfums. In deze Acqua Di Parma Colonia Intensa review willen wij je graag kennis laten maken met deze heerlijke parfums!

Acqua Di Parma Colonia Intensa review

Kom jij graag elke dag verzorgd voor de dag? En ben je daarvoor ook bereid om te investeren in een heerlijk parfum? Dan is het mogelijk interessant om te kiezen voor dit parfum van Acqua di Parma. In deze Acqua Di Parma Colonia Intensa review vertellen wij je graag meer over dit heerlijke parfum.

Acqua di Parma Colonia Intensa

Het merk Acqua di Parma is niet alleen door de kleding populair, maar ook door de verschillende soorten parfums. Binnen het aanbod van dit merk parfums is een hele belangrijke rol weggelegd voor dit parfum; dit is namelijk één van de populairste parfums van dit merk.

Bijzondere mix van extracten

Waar deze populariteit aan te danken is? Dat is onder meer te danken aan de sublieme samenstelling van extracten. Acqua di Parma heeft voor dit parfum meerdere bijzondere extracten gebruikt, waardoor dit parfum diverse geuren met zich mee brengt. Aan de ene kant geniet je van de frisse extracten van de Citrus noten, terwijl je aan de andere kant geniet van houtige geuren dankzij specifieke extracten.

Frisse én houtige geur

Het gevolg; dit parfum heeft zowel een frisse als een houtige geur. Het leuke hieraan is dat iedereen deze geur anders opmerkt. Jij ruikt mogelijk meer de frisse extracten, terwijl jouw partner mogelijk meer de houtige extracten ruikt. Ongeacht welke extracten tot diep in jouw neus doordringen, geniet je van een heerlijke geur.

Acqua di Parma Colonia intensa kopen

Sublieme dekking de hele dag door

Niet alleen de geur is top, maar ook de dekking van dit parfum. Indien je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je laat in de avond nog steeds van de heerlijke geur. Daarbij is het opvallend dat de geur echter nooit té nadrukkelijk aanwezig is; eigenlijk heeft Acqua di Parma de perfecte balans bij dit parfum gevonden.

Verschillende flacons

Verder is het ook nog een voordeel dat je uit meerdere flacons kunt kiezen. Wij raden de flacon van 50 ml aan, maar je kunt ook kiezen voor een flacon van 100 ml of van 180 ml. Ongeacht voor welke flacon je kiest, neem je een verstandige beslissing. In onze ogen kunnen namelijk weinig andere parfums tippen aan dit heerlijke parfum van Acqua di Parma.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jouw partner? Dan is dit parfum onwijs leuk om te geven. Bij onze partner Bol.com is niet voor niets de volgende beoordeling achtergelaten: Een fijn en bijzonder cadeau voor een man! Al met al een heerlijk parfum voor jezelf óf om aan jouw partner te geven!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>