Acqua Di Parma Colonia Essenza review met ervaringen

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum? Dan is het goed om te weten dat er in veel gevallen onderscheid bestaat tussen een herenparfum en een damesparfum. Er zijn echter ook merken die zich richten op het aanbieden van unisex parfums; een typerend voorbeeld hiervan is het merk Aqua di Parma.

Acqua di Parma Colonia Essenza review

Lees alles in deze Acqua di Parma Colonia Essenza review

Dit merk heeft een flinke naam op weten te bouwen met haar unisex parfums. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze parfums geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dat is ook het geval bij de Colonia Essenza parfum, waarover je meer kunt lezen in deze Acqua di Parma Colonia Essenza review. Laat je in deze review verrassen door dit unieke én heerlijk ruikende parfum!

Acqua Di Parma Colonia Essenza review

Deel jij graag een luchtje met jouw partner? Het klinkt wellicht als een gekke vraag, maar het is super leuk om een luchtje met jouw partner te delen. Je vormt dan echt een eenheid, terwijl je de ander ook nog eens heerlijk vindt ruiken. Je draagt dat luchtje immers zelf ook. Als je op zoek naar een unisex parfum bent, is het absoluut aan te raden om eens naar de Acqua Di Parma Colonia Essenza te kijken. Hieronder laten wij je graag kennis maken met dit overheerlijke parfum.

Acqua di Parma Colonia Essenza – Unisex

De Acqua di Parma Colonia Essenza is een parfum dat door zowel mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Veel vrouwen geven de voorkeur aan dit parfum, terwijl ook de nodige mannen voor de heerlijke geur van dit parfum zwichten. Doordat het een unisex parfum betreft, is het dus een parfum dat je met jouw partner kunt delen.

Houtige geur - niet overdadig

De geur van dit parfum kan het beste als houtig getypeerd worden. Opvallend is echter dat dit parfum geen héle uitgesproken geursensaties heeft. Het is eigenlijk een vrij basic geur; juist dit is de reden waarom het voor zowel mannen als voor vrouwen geschikt is.

Heerlijke Italiaanse extracten

Dit parfum komt van origine uit Italië. Dit is dan ook duidelijk terug te zien aan de extracten waar het merk Acqua di Parma voor gekozen heeft. Extracten van onder meer bergamot, mandarijn, limoen, rozemarijn, patchoeli, jasmijn en grapefruit zijn in dit parfum met elkaar gemengd. Deze extracten tezamen brengen een heerlijke houtige geur met zich mee. Een geur die eigenlijk door geen enkel parfum geëvenaard kan worden.

Acqua Di Parma Colonia Essenza kopen

Flacon met stijlvolle uitstralling

Bijkomend voordeel; de flacon van dit parfum heeft een stijlvolle uitstraling. Eigenlijk heeft het merk Acqua di Parma hierbij gekozen voor ‘less is more’. Juist doordat deze flacon zo strak vormgegeven is, is het een aanwinst voor in jouw badkamer.

Ook is het goed om te weten dat je uit twee soorten flacons kunt kiezen: met een inhoud van 50 ml of met een inhoud van 100 ml. Het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat, maar wij kunnen beide flacons van dit vooraanstaande merk sowieso aan raden.

Als afsluiter van deze Acqua di Parma Colonia Essenza review: ben je op zoek naar een heerlijk unisex parfum? Dan kun je niet om de Acqua di Parma Colonia Essenza parfum heen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>