Armani Acqua Di Gio Profumo review met veel ervaringen

Steel jij overal waar je komt graag de show? Doe je dit aan de hand van stijlvolle kleding én aan een heerlijke lichaamsgeur? Dan is het interessant om eens naar het aanbod van Armani te kijken. In het aanbod van Italiaanse modemerk vind je namelijk meerdere heerlijke geuren terug.

Armani Acqua Di Gio Profumo review

Ontdek het in deze Armani Acqua Di Gio Profumo review

Als we het over een heerlijk parfum van Armani hebben, hebben we het absoluut over Armani Acqua Di Gio Profumo. In deze Armani Acqua Di Gio Profumo review vertellen wij je graag meer dit heerlijke parfum. Daarbij bespreken we onder meer waarom dit parfum zo populair geworden is!

Armani Acqua Di Gio Profumo review

Wil jij graag een nieuw parfum aanschaffen? Dan weet je op voorhand één ding zeker: je hebt meer dan genoeg keuze. Je kunt namelijk uit veel verschillende merken kiezen, terwijl ook veel verschillende merken meerdere soorten parfums aanbieden. Dat geldt ook voor het Italiaanse merk Armani, waarbij een belangrijke rol weggelegd is voor het Acqua Di Gio Profumo parfum. In deze Armani Acqua Di Gio Profumo review lees je meer over dit parfum.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Een aromatische geur voor de stijlvolle en moderne man. Dat zijn eigenlijk de woorden waarmee we in het kort dit parfum van Armani kunnen omschrijven. Daarmee doen we dit parfum eigenlijk wel tekort, aangezien er bijzonder veel over dit parfum verteld kan worden.

Houtige geur met heerlijke extracten

Zo kan onder meer gesteld worden dat de geur van dit parfum houtig is. Deze houtige geur is te danken aan extracten van onder meer bergamot, zee noten, geranium, wierook, rozemarijn en salie. Geen enkel ander merk heeft het gedurfd om deze extracten met elkaar te combineren, maar het Italiaanse merk Armani dus wel.

Hele dag aanwezig, maar niet storend

Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van een intense en heerlijke geur. Een geur die je niet alleen aan het begin lekker ruikt, maar ook nog aan het einde van de dag. Daarbij is het wel goed om te weten dat dit parfum niet heel nadrukkelijk aanwezig is. Je ruikt het parfum goed, maar het is absoluut niet storend te noemen.

Armani Acqua Di Gio Profumo review

Stijlvolle flacon

Bovendien krijg je dit parfum in een fraaie flacon geleverd. Deze flacon – volledig in het zwart uitgevoerd – is in vier verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een inhoud van 40 ml, van 75 ml, van 125 ml of van 180 ml. Waar gaat jouw keuze naar uit?

Met de Italiaanse kust in gedachten

Wist je overigens dat het Italiaanse woord ‘Profumo’ in het Nederlands ‘parfum’ betekend? Dat verklaart ook direct de naam van dit parfum. Overigens verwijst dit parfum naar het samenkomen van de zee op de zwarte rotsen aan de kust in Italië. Je kunt je hier ongetwijfeld iets bij voorstellen; als jij je ogen sluit en aan dat moment denkt, ruik je eigenlijk direct dit parfum.

In onze ogen is dit parfum van dit fantastische merk leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om aan een ander te geven. Dat blijkt ook uit de beoordeling van deze vrouw: Heerlijk fris geurtje voor zowel overdag als s‘avonds. Mijn man is er blij mee en ik ook. Mooi flesje.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>