Hey!

Ik ben Batoel.

Veel krullenbollen vragen zich af wie ik ben en wat ik gedaan heb als het om krullen gaat. Er zijn immers zo veel mensen op deze wereld die roepen dat ze een expert in iets zijn… Zonder dat ze daar enig bewijs voor aanleveren. 

Ik ben inmiddels zo’n 6 jaar professioneel krulstylist, en de lessen die ik in al die jaren heb geleerd van mijn eigen krullen en die van mijn duizenden klanten zorgen ervoor dat ik mijn studenten en klanten kan helpen om mooiere natuurlijke krullen te krijgen dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden… 

… en daarnaast kan ik helpen om kostbare fouten te vermijden.

Over Batoel Hassan

Het avontuur van haar loopbaan als krulstylist

Krullenclub Salon Delfzijl

2021 - heden

In februari 2021 hebben wij onze salon in Delfzijl geopend. Deze telt een ruime 270 m2 en momenteel zijn er 6 stoelen en 3 krulstylisten werkzaam. We groeiden de afgelopen jaren zo hard met de Krullenclub dat we een nieuw pand nodig hadden. 

De salon zit in het gezellige centrum van Delfzijl met allemaal soorten winkels om ons heen. (Even tussendoor een broodje halen bij de bakker of een terrasje pakken is nu geen enkel probleem ?). Klanten uit heel Nederland maar ook uit Duitsland en België weten ons te vinden. 

Met dit pand kunnen we meer krullenbollen dan ooit verder helpen, als het nou gaat om de webshop, klanten in de salon of het opleiden van andere krulstylisten.


Krullenclub Webshop

2017 - heden

Vanaf dat ik mijn eerste salon opende was er ook de Krullenclub webshop met producten voor krullend haar. Je kan er allerlei vooraanstaande CG-proof merken vinden, zoals haarmaskers, gels, conditioners etc.  

Waar ik nog het meest trots op ben zijn de producten uit de Amira-lijn die we zelf ontwikkeld hebben zoals de Amira Curl Define Gel en de Amira Curly Hair Mask. Dit is een proces geweest van jaren en hoe gaaf is het als deze dan werkelijk in webshops en kapsalons door heel Nederland verkocht worden. 

Met de webshop mogen we duizenden producten per jaar naar krullenbollen verzenden en hen daarbij van advies voorzien.


Opleiding Rëzo academy (USA)

Februari 2020

Omdat er in Amerika een nieuwe manier van krullen knippen en stylen was ontwikkeld, wilde ik me daar graag bekwaam in maken. Het gaat hier om de RëzoCut van Amerikaans krullenexpert Nubia RËZO (links op de foto). Met deze methode kan je zowel lengte als volume naar voren laten komen in natuurlijke krullen. 

Samen met m’n gezinnetje vlogen we naar Amerika waar ik Level 1 RëzoCut en RëzoLites volgde én behaalde. 

Niet alleen een superleuke belevenis, maar ook een manier om onze klanten nog meer en beter te kunnen helpen met hun krullen.


Curls en Beauty Event

Januari 2020

Meer dan 250 krullenbollen kochten een kaartje voor het krullen event wat we in 2020 organiseerden in Groningen. De dag was een compleet festijn van diverse stands, activiteiten, krullen kennis delen, live optredens, beauty workshops en nog veel meer. 

We hadden hiervoor maandenlange voorbereiding nodig, maar het was het meer dan waard om al die krullenbollen zo te zien genieten. 


Krullenclub Salon Appingedam

2017 - 2020

In 2017 opende ik mijn eerste salon van de Krullenclub. Het was het vervolg van een uit de hand gelopen hobby. We zaten op een bovenverdieping van een pand waarin allerlei ondernemers zaten. 

De salon was 50 m2 groot en er waren 3 stoelen. Ik had 1 collega-krulstyliste die me hielp en we hadden regelmatig krullenbollen die meer dan 200 km reden om door ons geholpen te worden.


M'n eigen transformatie

2013 - 2016

Vanaf 2013 ging ik mij verdiepen in mijn eigen krullen. Omdat ik mijn krullen altijd relaxte heeft het 3 jaar geduurd totdat ik mijn natuurlijke krullen terug kreeg. In die tijd heb ik veel geleerd over mijn krullen en die kennis ben ik gaan delen via de Krullenclub. 

Ik ontwikkelde mijzelf daarnaast in de ‘curl by curl’ techniek, waarbij de krullen droog worden geknipt en dan echt krul voor krul. 

Ook ging ik met enkel natuurlijke CG-producten werken, waarvan ik sommige zelf maakte. Zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk.


Krullenclub in de media

Met de Krullenclub zijn we verschillende keren in de media geweest, regionaal en nationaal.  

Bij de NOS op 3:

Op RTL 4 bij het programma ‘De Beste van NL’:

Krullenclub bij RTV Noord:

Hier en hier genoemd in het Dagblad van het Noorden (DvhN).

Ook is er een auto in Krullenclub-stijl gepimpt:


Mijn grootste passie is om krullenbollen zoals jij te helpen om hun mooiste natuurlijke krullen te krijgen…

Of dat nu door een product uit onze webshop is, een bezoek aan de salon of het volgen van een van m’n cursussen, er is niks leukers dan een berichtje te krijgen van iemand waarvan haar leven op een positieve wijze veranderd is nadat ze in aanraking is gekomen met één van mijn producten of diensten.

© 2021 Krullenacademie.nl | Contact | Voorwaarden | Privacy | Over Batoel

>