Lancôme Trésor review met heel veel ervaringen

Een geur voor kostbare momenten. Met die woorden kunnen de parfums uit de Lancôme Trésor serie het beste omschreven worden. Binnen deze serie draait het om heerlijke geuren, om prachtige flacons en om een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Lancome Tresor review

Ontdek het in deze Lancôme Trésor review

Ben je op dit moment nog op zoek naar een heerlijk parfum? Dan is het zeker interessant om naar één van de parfums uit de Lancôme Trésor serie te kijken. Voor welke parfum je dan het beste kunt kiezen? Het antwoord op die vraag ga je vinden in deze Lancôme Trésor review. Neem deze review op je gemakje door en laat je verrassen door de overheerlijke parfums.

Lancôme Trésor review

Het Franse parfumeriehuis Lancome zag al in 1935 het levenslicht. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich voortdurend bezig gehouden met het ontwikkelen van heerlijke parfums. In het huidige aanbod spelen meerdere series daarbij de hoofdrol; iets wat ook geldt voor de Lancôme Trésor serie. Voldoende reden voor ons om jou kennis te laten maken met het ultieme parfum uit deze serie!

Lancôme Trésor parfum (dames)

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar een lekker parfum? Of wil je als man zijnde graag jouw partner verwennen? In dat geval is dit parfum van Lancôme Trésor echt voor jou op het lijf geschreven. Dit parfum wordt door Lancome omschreven als een schat onder de parfums.

Unieke bloemige geur

Dit parfum kenmerkt zich met name door de bloemige geur. Een geur die tot stand gekomen is door verschillende extracten. Lancome heeft gekozen voor extracten van onder meer oranje bloesem, jasmijn, vanille, datura bloem, Lychee bloem en blauwe papaver uit de Himalaya. Al deze extracten zorgen tezamen voor een unieke, bloemige geur.

Uitstekende dekking

Deze bloemige geur is niet alleen uniek, maar blijft ook nog eens lang in jouw neus hangen. Het parfum is hierbij zeker niet té nadrukkelijk aanwezig, maar je ruikt het parfum wel gedurende de dag. Op een aangename wijze, aangezien de geur dus overheerlijk te noemen is.

Sierlijke flacon

Ook over de flacon van dit parfum zijn wij te spreken. zoals je op de foto kunt zien, is de flacon sierlijk vormgegeven. Met de draaiknop aan de bovenkant verschaf je jezelf toegang tot dit heerlijke parfum. Zodra je dit parfum opspuit, geniet je vervolgens de gehele dag van dit heerlijke parfum. De geur blijft namelijk de gehele dag aanwezig, ook als je al ’s ochtends vroeg het parfum opgespoten hebt.

Tevens heb je de keus uit meerdere flacons. Zo kun je kiezen voor een flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml. Eigenlijk spreken alle flacons ons aan; je geniet hoe dan ook van de tedere, verleidelijke en unieke geur van dit bloemige parfum.

Lancome Tresor parfum review

Ervaringen van anderen

Voor de moderne en modieuze vrouw is dit parfum absoluut een aanrader. Ook andere vrouwen maken met veel plezier dagelijks gebruik van dit parfum:

"Iedere ochtend een paar keer spuiten (niet te veel) en het blijft de hele dag hangen. Krijg er vaak vragen over; Wat ruik je lekker, wat is dat”.

"Ik gebruik Tresor al jaren en het blijft een heerlijke parfum, voor alle jaar getijden".

Ter afsluiting van deze Lancôme Trésor review nog één tip: Spray niet teveel van dit parfum op. In dat geval is de geur van dit uitzonderlijke merk iets té nadrukkelijk aanwezig!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>